Orang Cakap Aku Gedix. Gedix Ke Aku Ni?

Tuesday, April 13, 2010


Salam. Tadi masa bukak lah Formspring aku ~ Lepas balas soalan-soalan mengarut Cik Fyra yang entah apa-apa tue, aku terbaca lah satu soalan yang agak kelakar bagi aku. Lepas aku baca soalan die, aku rasa macam HA HA HA HA HA HA !!!


awak gewdik ker? nmpk pics sangat gewdik! :D


Ada rasa macam nak gelak tak? Ke nak ketawa jer? Atau nak senyum?



Atau memang betul gambar-gambar aku gedix? Oh no ~ T______T




Aku tak marah pun die tanya macam tue. Maybe die bergurau je kot ~ Hehe. Sebab soalan die tu bagi aku macam just for fun. Saje tanya-tanya. Dah lah ada tanda :D kat die punya soalan tue. So aku tak amik port sangat lah :)

Kepada Si Misteri *sebab aku tak tahu sapa die nie terpulanglah kepada kau nak cakap pasal aku pun. Hehe. Aku tak marah lah kat kau sebab kau tanya baik-baik kan? Hehe. Tapi apa pasal kau tak tunjukkan diri kau yang sebenar hah? Maybe kita boleh jadi kawan :)

Aku hanya menjadi diri aku lah ~ Aku tak ada niat pun nak tiru sapa-sapa. Kalau ada, maybe aku tak sedar atau secara kebetulan jer. Kadang-kadang aku boleh jadi giler-giler. Kadang-kadang aku boleh jadi serius. Kadang-kadang aku boleh jadi pemarah. Kadang-kadang aku boleh jadi gedix jugak. Haha :D

Owh ya ~ Aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kat Saudara Padin sebab die tegur pasal shoubox aku. Haha. Terima kasih saudara ! Die tegur aku baik-baik so aku pun buat lah ucapan terima kasih kat die sebab bagi aku die layak :)

So lepas ni rajin-rajinlah tegur aku kalau aku ada buat salah. Aku tak marah cuma tegurlah secara baik-baik ok? :)


p/s : Kota Kinabalu, bila kau nak hujan hah?

You Might Also Like

11 comments