[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Monday, April 19, 2010

Tag Lagi Lah ~ Hehe :)


Salam. Aku kena tag dengan Cik Aishah. Hehe. Aku jawab je lah memandangkan macam best je tag die. Haha ;DDD


*************************************************

Named 5 people you can think of right on the top of your head. Dont read the question underneath untill you write the name of all 5 people. This is a lot funnier if you write the name randomly. No cheating!


  1. My fight mate : Cik Luqman :p
  2. My mother : Cik Ina :)
  3. My super duper great friend : Cik Fyra :D
  4. My unofficially boyfie *ehem ehem : Cik Fiq <3
  5. My roomate : Cik Ain :D

Question 1 : How do you meet 1?
Jumpa masa kelas BI Form 4 sebab satu set mate dengan die. Hehe

Question 2 : On the scale from 1-10, how you rate your relationship with 1?
Haha. Entah ~ Sebab selalu bergaduh dengan die kat FB, kat wall, kat msg, kat comment. Maybe dalam 5 je kot ~ Hehe

Question 3 : How long you known 4?
Haha. Owh ~ Dalam sebulan lebih kot <3 :)

Question 4 : How do you know 3?
Haha. Kau ingat tak? Aku pun tak berapa ingat macam mana aku boleh jadi kenal dengan die. Haha :D Masa latihan koir sekolah kot ~ Hehe

Question 5 : Where is 5?
Kat rumah die, di Besut, Terengganu :)

Question 6 : A fact number 1?
Haha. Dia dah 'kahwin' dengan Cik Qis. Hehe

Question 7 : Who is number 4 going out with?
Entah ~ Selalunya dia keluar dengan ummi dia jer :)

Question 8 : What does no 1 do for living?
Haha. Duk goyang kaki jer awang tue. Perabihkan duet mak bapak die. Haha ;D

Question 9 : Would you live with 3?
Haha. Bereh ajer ~ 2 tahun stay dengan dia ok jer ~ HA HA HA :D

Question 10 : What do you like about no 2?
OMG ! She is super duper mother ! Im glad to have her as my mother ! Dia bukan sahaja mama tapi sebagai seorang kawan aku. Tapi aku tetap rasa janggal nak cakap benda-benda personal, contohnya pasal pakwe-pakwe ker ~ Hehe

Question 11 : Do you miss no 5?
Of course ! Sebab she is my ex roomate. Rindu nak borak-borak dengan dia sebelum tidur :')

Question 12 : Would you make out with no 4?
Alah ~ pe maksud soalan nie? Haha.

Question 13 : What your opinion about no 2?
Walaupun dia dah 40+ tapi ramai orang cakap dia macam 30+ ! Haha. Mama saya memang awet muda :) Kami dah ibarat macam adik beradik wooo ~ Hehe

Question 14 : What's your favourite memory with number 5?
Haha. Aku suke tengok dia tengah marah sebab last-last dia tak kan jadi marah jugak! Haha

Question 15 : What you would do if number 1 is going out with number 2?
Nak buat apa? Biasa je lah ~ Haha.

Question 16 : Ever had a long conversation with number 5?
Always ! Expecially before we fall asleep :)

Question 17 : Have you ever slept at number 2's house?
Lah ~ Sekarang ini pun tidur sebilik dengan dia malam nie. Hehe

Question 18 : Do you hang out with number 3 often?
Always ! Haha. Mana-mana pergi, mesti pergi sekali. Hehe :)

Question 19 : Who do you known the longest?
Of courselah my mom :)

Question 20 : How often do you talk to number 1?
Erm ~ Depends lah ~ But seems to be everyday we had a fight-talk conversation. Haha. Ada ke istilah nie? Wakaka ~ :p

Question 21 : What about number 2?
Dia mak saya lah ~ :D

Question 22 : Have you ever thought number 3 as a friend?
Tak ~ Kadang-kadang aku dah anggap dia macam tulang belakang aku, doktor aku, ubat aku, adik beradik aku. Dah rapat sangat kot ~ Hehe

Question 23 : Maybe you want to go out with number 5 as a date?
Nak ! Dah rindu kat dia. Haha :D

Question 24 : Do you dream about number 2?
Kadang-kadang je mimpi mak ~ Hehe

Question 25 : What did number 4 did to you that you never forget?
Entah ~ Tapi die dah berjaya curikkk hati aku walaupun kadang-kadang aku sakit hati giler-giler dengan dia. Hehe :D

Question 26 : What have you done to number 1 that he never forget?
Haha. Tanya die sendiri lah ~ Sebab kenangan aku dengan die banyak kutuk mengutuk jer ~ Haha

Question 27 : What is number 3's hobby?
Haha. Banyak doe ~ Surfing internet, membaca buku, tengok cerita-cerita Korea, suka amik gambar tak tentu pasal. Dan dan dan dia tak suke main mesej di HP. Haha. Rela call orang dari main mesej. Haha

Question 28 : Who do you want to tag?
Sape nak buat, buat lah ~ :)


DONE !
:)


TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts