[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Sunday, May 30, 2010

Borang Permohonan PTPTN Buat Aku Gembira :D



Oh yes baby ! Im soooooooo happy right now !



Sebab apa?


Psstt ~ I dah siap dah isi borang permohonan PTPTN secara online tadi !


Ya Allah ~ Happynya ! Haha ;DDD
Syukur Alhamdulillah sebab dah terlaksana salah satu ikrar aku. Haha :D

Tapi tak jadi happy bila kena bayar balik nanti. Huhu. Eh Cik PTPTN, tak boleh ke awak bagi duit tu secara free jer? Haha ;D

Lepas ini nak try pujuk ayah, mintak tolong printkan borang-borang UiTM dekat office dia. Wakakakakak :DDD

p/s : Hari ini jugak aku dah tengok gambar si Dydy tue. Hell no ! Ada rupa ! Haha ;DD

p/ss : Anyone yang tak tahu/blurr/tak faham lagi pasal permohonan PTPTN? I boleh tolong. Ask me for it. Insyallah ~ :)


TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts