Annie Bagi Award & Tag :)

Thursday, May 06, 2010


Salam. Haih ~ Rajinnya orang nak bagi award dan tag kat aku. Hehe :D By the way, give the big claps to Annie ! Thanx weh ~ :D
  • Apa yang bermain di dalam kotak fikiran anda sekarang?
Arrgghhh ~ Tengah layan lagu Nirvana, Smells Like A Teen Spirit. Grr ~ Rasa nak melompat jugak ! Haha ;DDD

  • Apakah nama samaran korang?
Mai untuk kawan-kawan & Sara untuk family. Korang nak panggil yang mana satu pun aku tak kisah :)

  • 3 orang yang anda sayang?
Aku rasa aku sayang lebih dari 3 orang so aku tak nak jawab sebab aku tak nak orang berasa hati dengan aku nanti. Heh? =.=!!

  • Panggilan untuk si dia?
Panggilan hangit ! Haha ;DDD

  • Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
Err ~ Love, Happy & Smile :)

  • Blog yang korang suka visit
Kak Ieeko
Kak Ynn
Kak Ceera

p/s : Kepala aku pening dah sebab duk bergoyang dengar lagu Nirvana. Heh? :P

You Might Also Like

0 comments