Is Your Blog Working?

Tuesday, May 18, 2010


Salam. Sepanjang kita berblogwalking dan menulis blog ini kan, ada tak kita sedar, adakah blog kita ini berfungsi atau tak?

Semalam aku BW di Geng Blogger, aku terjumpa blog Azfarul dan peringatan keras beliau tentang blog kita ni. Hehe :D Maka aku pun cek lah ~

Dengan ISMYBLOGWORKING, korang boleh cek sama ada blog korang ok atau KO. Haha ;DDD


Aku cek dan blog aku ok jer ~ Hehe :)

Korang boleh lah cek blog korang ok? Hehe. Tekan dekat ISMYBLOGWORKING

Kalau yang tak ok, aku rasa maybe server tu akan bagitahu apa yang tak ok nya kan? Lepas tu, korang bolehlah fix kan balik semua yang tak betul dan cek sekali lagi. Nak cek berjuta-juta kali pun, takpe. Haha ;DDD

TOP UP : Azfarul

You Might Also Like

12 comments