I'm Sooooo Tired !

Saturday, May 29, 2010



Sorry you guys ! Im quite busy today lah ~ Hehe ;D

You all bayangkan lah ~ I masuk tidur pukul 5 pagi tadi then suddenly my parents kejutkan I sebab nak pergi jog. Terbaek lah weh ! I tidur dalam masa sejam jer. Huhu

Lepas tu pergi shopping mall, 1Borneo. Kebetulan ada Sabah Best Expo. Heaven coz dapat makan makanan orang-orang Johor walaupun makan kerepek jer. Haha ;DDD

Round-round kat situ sampai malam. Balik rumah, terus masuk bilik, bukak tudung, tak tukar baju, tak mandi, terus landing atas katil dan tidurrrrrrr ~ Zzzzzz ~ -.-

Dan sekarang baru bangun dalam keadaan yang segar bugar selepas mandi ! yeah ~ ;D

Esok kena pergi jog lagi ~ Haih ~ =.="

p/s : Walaupun ku penat tapi akan ku usahakan untuk berjog kat blog-blog korang ! yeah ~ psst ~ sediakan teh panas satu yer. Haha ;DDD

You Might Also Like

0 comments