[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Tuesday, May 04, 2010

Janganlah Hina Aku Sebegini =.="

Justify Full
Salam. Tadi aku pergi lah cek Nuffnag aku tue. Cek cek cek cek dan cek ~ Alhamdulillah ~ Duit Nuffnag aku naik lah RM 1. Haha ;DDD

Dan bila aku cek di Kata Kekunci itu, ini yang aku dapat,


AWEK JALANG???!!! Ya Allah ~ Hairan aku macam mana lah boleh sambung terus ke blog aku nie. Haha ;DDD Hairan + Musykil :)

Awek jalang? Haih ~ Jahat sangat ke aku ni dek oiii sambil macam ini jadinya? Aku tak adalah sedih sangat cuma hairan je sebab setahu aku, tak ada pulak aku letak perkataan jalang tue. Haha

1st time aku tengok kata kekunci nie, aku rasa macam nak marah je. Haha. Tapi sekarang ini dah ok dah ~ Hehe. Tapi kalau ye pun aku ni jahat + gedixx atau tak puas hati dengan aku, marilah cakap dengan aku terus terang. Insyallah ~ Aku akan terima teguran tu dengan hati yang terbuka walaupun pada hakikatnya hati aku tak terbuka mana =.="

Korang korang, kalau ada yang hina korang, korang nak buat apa? Tak kan nak berdiam diri jer? Kalau macam tu, lagi lah die pijak kepala kita kan? Tapi kalau kita melawan, orang cakap kita ni jahat pulak.

So nak buat apa? Tak kan tawakkal je kot? =.="


TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts