[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Sunday, May 23, 2010

Homecoming ! ;D Do You Miss Me?



Assalamualaikum warahmatulallahiwabaro'katuh !
dan
Selamat Sejahtera !


Hye Bloggerssss! Auww ~ I miss you all so much ! Haha ;DDD All day and night I keep thinking about you all taw ~ Haha ;DDD Sila hargai perasaan rindu dan kasih aku ini =.="

Hehe. Masa aku pergi ke Gunung Kinabalu tue, aku dah bawak dah lappy dan broadband aku tapiiieeeee kat sana tak ada 3G T______T Sedih sangat-sangat weh sebab tak dapat nak on9. Last-last aku tengok je movie Forest Gump. Heh?

Walaubagaimanapun, aku tak ada boring sangat duduk kat sana sebab ada je program. yang melibatkan orang-orang atasan. Hurm ~ Penat +_+ Dan aku sangat-sangat tak selesa dengan protokol !!!!

Hehe. I will update more new entry later ~


Sekarang ini, korang just tenung-tenung gambar kat atas ni. Hehe. Ada kabus dan percaya lah semasa gambar ini diambil petang semalam, aku rasa sangat-sangat sejuk ! Haha ;DDD

p/s : Suka gambar kat atas sebab aku nampak kurus walhal aku dah gemOk sekarang ini. Hehe :D

TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts