[Nuffnag] Trafik Jatuh Tapi Dapat Buffered Earnings :)

Monday, May 17, 2010


Salam. Masa aku cek Nuffnag awal pagi tadi, aku cek lah analitik aku untuk minggu ini kan? Hehe :D


Heh? Perkatan pertama yang keluar dari mulut aku ialah "..Haha.." Aku gelak lah sebab aku taw kenapa.

Sebab aku jarang update blog. Lepas tu aku asyik-asyik buat BW waktu malam jer. Selama ini ada jugak aku BW waktu-waktu siang. Hehe. Sebab tu aku terus gelak-gelak. Haha ;DDD Sesape tak yang ada tips macam mana nak maintainkan analitik kita?



Yang ini adalah Kata Kunci untuk hari ini. Pergh ~ Semuanya pasal OST Lagenda Budak Setan. Hehe. Yeah ~ Aku tahu semua orang tengah dok syokkan lagu Bila Cinta yang dinyanyikan Filianti Vee ni kan? Haha ;DDD Aku pun sama jugak :p

Tapi sayang lah ~ Setakat ini tak ada lagi MP3 untuk download lagu tue. Jadi, kenalah dengar dekat trailer Lagenda Budak Setan tue. Huhu ~


Dan yang ini adalah Kata Kunci untuk minggu ini. Aku tertarik dengan 'barang keperluan untuk ke politeknik'. Huhu. Well ~ Aku tak pergi poli sebab aku tak dapat. Maka, aku pergi UiTM je lah sebab aku tak pergi Matrix sebab aku dapat matrix yang nun jauhhh ke utara. Hehe :D

Insyallah ~ Kalau aku ada masa, aku akan postkan entry pasal senarai barang keperluan ke UiTM, U dan politeknik. Hehe :D Bagi aku masa untuk listkan. Hehe :p


Alhamdulillah ~ Aku dapat Buffered Earnings aku yang kedua. Hari tu dapat yang pizza punya. Kali ini Susu Dutch Lady pulak. Hehe. Syukur ~ :) Walaupun analitik aku jatuh merundum, duit tetap masuk ! Haha ;DDD

Buffered Earnings ni macam syarikat pengiklan tu beli blog kita untuk siarkan iklan mereka. Macam kes aku ini, syarikat Dutch Lady dan Pizza Hut beli blog aku untuk siarkan iklan mereka. Heh? Macam tu ker? Ke salah? =.="

Senang je nak detect Buffered Earnings nie. Kalau korang asyik tengok iklan tu je dekat blog korang, maknanya Buffered Earnings lah tue. Kalau iklan yang sekejap-sekejap dan sering bertukar-tukar iklan, tu bukan Buffered Earnings lah ~ Tu just iklan biasa jer :)

p/s : Padanlah minggu lepas aku teringin nak minum susu jer. Haha ;DDD

You Might Also Like

11 comments